Private sessioner

Alle sessioner er vidt forskellige – helt afhængigt af, hvad det er, der fylder i dit liv. Mit grundlæggende redskab er The Work of Byron Katie, men jeg inddrager også andre erfaringer fra mine mange år på denne vej.

Er du kørt fast eller er du utilfreds med dit liv, undersøger vi med blandt andet The Work de tanker, som forhindrer dig i at elske og nyde dig selv og dit liv, som det er lige nu. Vi undersøger de tanker, som står i vejen for, at du oplever klarhed indeni. En klarhed som gør, at du bliver bedre til at lytte til din egen indre stemme og lade den guide dig kærligt gennem livet.

Vi tager udgangspunkt i det, som lige nu skaber smerte og utilfredshed i dit liv. Følelser som frygt, jalousi, vrede, sorg osv. starter med en tanke. Tanken bliver til en følelse, som så bliver til en handling. En smertefuld tanke vil derfor som oftest føre til en smertefuld handling. Ved at undersøge dine smertefulde tanker med The Work, vil du åbne for nye måder at opleve ellers fastlåste situationer og overbevisninger på. Dine handlinger vil komme fra en indre klarhed og skabe mere glæde og kærlighed i dit liv.

Du kan lære at facilitere dig selv i The Work, hvis du ønsker det, sådan at du på et tidspunkt ikke længere behøver mig. Mit ønske er at give dig et redskab, du altid har lige ved hånden, når livet gør ondt. Hvor lang tid der går, før du er ‘selvkørende’, er meget forskelligt.

Lyder dette som noget, du kunne have lyst til at smage på så kontakt mig på:  6088 5838 eller send mig en email: birgitte@envejtilfrihed.dk

The Work via email

Nu kan du undersøge

en enkelt smertefuld overbevisning

med The Work

via email

i dit eget tempo

Undersøg dine smertefulde overbevisninger – hjemme i din egen stue – med The Work, når du har bedst tid til det!

Sådan foregår det:

– Vi starter med at aftale hvilken dag, vi kan starte.

– Du formulerer din problemstilling og sender den til mig på email.

– Jeg udvælger en overbevisning i det, du har skrevet, som du med min vejledning og støtte kan lave The Work på. Hvis du allerede selv ved, hvilken overbevisning, du vil arbejde med, sender du selvfølgelig bare den til mig.

– Herefter guider jeg dig, trin for trin, email for email, gennem processen med at lave The Work på overbevisningen. Vi kan enten sætte tid af til at lave sætningen inden for et aftalt tidsrum. Dette kan være plus minus, da det er forskelligt, hvor lang tid det tager at undersøge en overbevisning. Det er også muligt at lave den over en hel dag eller flere dage. Det afhænger af, hvad der passer ind i dit liv. Alt kan være lige godt.

– Hvis du intet kender til The Work, vil jeg gøre det forståeligt for dig undervejs.

– Jeg vil understrege andre overbevisninger, som dukker op undervejs, mens vi undersøger den aftalte tanke. Dem kan du selv lave The Work på eller du kan bestille en facilitering mere. Det er op til dig. Hensigten er, at du på et tidspunkt kan selv.

Fordelen ved at lave The Work på denne måde er, at du svarer på spørgsmålene, når du har tid og du kan sidde i din egen stue og undersøge dine overbevisninger. Ligesom du ikke behøver at gå ud af døren for at møde mig. Hvis f.eks. du er alene hjemme med børnene, kan du svare på mine spørgsmål, hver gang du har tid, hvis dette er vores aftale. Dvs. du kan lave en sætning over en hel dag. Det betyder også, at du kan blive faciliteret, selvom du har en lille ny:)

Sådan gør du:

Skriv til mig på twsession@envejtilfrihed.dk

Når vi har aftalt en startdato sætter du 125 kr. ind på:

Reg.nr.: 2410 – Konto nr.: 0742332365

Så sender du mig din første mail med en overbevisning eller din problematik

… og så er vi i gang:-)

Du er ved at tage dit første skridt til en vej til frihed.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *