The Work via email

Nu kan du undersøge

en enkelt smertefuld overbevisning

med The Work

via email

i dit eget tempo

Undersøg dine smertefulde overbevisninger – hjemme i din egen stue – med The Work, når du har bedst tid til det!

Sådan foregår det:

– Vi starter med at aftale hvilken dag, vi kan starte.

– Du formulerer din problemstilling og sender den til mig på email.

– Jeg udvælger en overbevisning i det, du har skrevet, som du med min vejledning og støtte kan lave The Work på. Hvis du allerede selv ved, hvilken overbevisning, du vil arbejde med, sender du selvfølgelig bare den til mig.

– Herefter guider jeg dig, trin for trin, email for email, gennem processen med at lave The Work på overbevisningen. Vi kan enten sætte tid af til at lave sætningen inden for et aftalt tidsrum. Dette kan være plus minus, da det er forskelligt, hvor lang tid det tager at undersøge en overbevisning. Det er også muligt at lave den over en hel dag eller flere dage. Det afhænger af, hvad der passer ind i dit liv. Alt kan være lige godt.

– Hvis du intet kender til The Work, vil jeg gøre det forståeligt for dig undervejs.

– Jeg vil understrege andre overbevisninger, som dukker op undervejs, mens vi undersøger den aftalte tanke. Dem kan du selv lave The Work på eller du kan bestille en facilitering mere. Det er op til dig. Hensigten er, at du på et tidspunkt kan selv.

Fordelen ved at lave The Work på denne måde er, at du svarer på spørgsmålene, når du har tid og du kan sidde i din egen stue og undersøge dine overbevisninger. Ligesom du ikke behøver at gå ud af døren for at møde mig. Hvis f.eks. du er alene hjemme med børnene, kan du svare på mine spørgsmål, hver gang du har tid, hvis dette er vores aftale. Dvs. du kan lave en sætning over en hel dag. Det betyder også, at du kan blive faciliteret, selvom du har en lille ny:)

Sådan gør du:

Skriv til mig på twsession@envejtilfrihed.dk

Når vi har aftalt en startdato sætter du 75 kr. ind på:

Reg.nr.: 2410 – Konto nr.: 0742332365

Så sender du mig din første mail med en overbevisning eller din problematik

… og så er vi i gang:-)

Du er ved at tage dit første skridt til en vej til frihed.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *