Mindfulnesskursus

8 ugers mindfulness kursus

(Rabat for medlemmer af Yoga by Mikenta )

Opstart hold 1: Torsdag den 31. januar 2019 kl. 13.00

Opstart hold 2:  Søndag den 3. februar 2019 kl. 15.30

Kurset strækker sig over 8 gange + en dag i stilhed

Ønsker du mere nærvær, mere ro og større accept af dig selv og dit liv som det er lige nu?

Mindfulness betyder at være bevidst opmærksom på dette øjeblik på en accepterende ikke vurderende måde. Det betyder at leve i nuet med fuld accept af måden dette nu ser ud på.

Gennem meditation, kropsscanning, simpel yoga og refleksion vil du træne din opmærksomhed på de følelser, tanker og kropslige fornemmelser, som sker i dig hvert øjeblik uden at dømme eller vurdere dem. Du vil træne din evne til at acceptere dig selv og dit liv, som det er lige nu.

Når du bliver mere opmærksom lige her og nu, vil du kunne handle mere bevidst, hensigtsmæssigt og kærligt i stedet for at reagere automatisk og måske destruktivt på det, som sker i og omkring dig.

Mindfulness kan være en vej til at leve et mere afslappet og uanstrengt liv. Du kan opleve at få mere energi, øget empati, større glæde og en øget koncentrationsevne og kreativitet. Du kan føle dig mere levende. Du kan komme mere i kontakt med din krop og kan derfor bedre lytte til den og behandle den mere kærligt og omsorgsfuldt. Du bliver en bedre ven over for dig selv og når du gør det, bliver du også en bedre ven over for andre. På den måde kan en mindfulnesspraksis forbedre kvaliteten af dine relationer.

Du vil på kurset også blive præsenteret for nogle af de grundprincipper, som er en forudsætning for en god mindfulnesspraksis. Nogle af disse principper er blandt andet venlighed, tålmodighed, nysgerrighed, ikke-stræben, tillid, accept, taknemmelighed, selvomsorg og medfølelse.

Kurset her er for dig, som allerede oplever stor tilstedeværelse i dit liv, men som ønsker at stabilisere dit nærvær endnu mere. Det kan også være, du bare elsker mindfulness og godt vil have endnu mere af det. For dig som har mistet livslysten og livsglæden kan dette kursus være starten på at mærke disse kvaliteter i dig igen. Kurset kan også være gavnligt for dig, som har meget fart på og føler dig mere eller mindre stresset i din dagligdag. Måske føler du dig bombarderet af tanker, som gør, at du ikke kan finde fred i dig selv eller klarhed i dit sind. Her kan en mindfulnesspraksis også være gavnlig.

Kurset er ikke terapi men en træning i bevidst nærvær og opmærksomhed.

Du skal regne med daglig træning hjemme. Mindfulness er ikke en mirakelkur. Det skal trænes. Bliver det trænet, er der til gengæld evidens for virkningen.

Skriv eller ring hvis du har nogle spørgsmål:

birgittekvist@envejtilfrihed.dk

Hold 1:

Torsdage kl. 13.00 – 15.30

Datoer:

Torsdag den 31. januar + torsdag den 7., 14. og 28.  februar + torsdag den 7., 14., 21. og 28. marts 2019

Samt en dag i stilhed lørdag den 16. marts, kl. 12.30 – 18.30

Hold 2:

Søndage kl. 15.30 – 18.00

Datoer:

Søndag den 3., 10. og 24. februar + søndag den 3., 10., 17., 24. og 31. marts 2019

Samt en dag i stilhed lørdag den 23. marts, kl. 12.30 – 18.30

Vigtigt!!!

Søndag den 10. februar og 10. marts kan blive fra kl. 16.45 – 19.15 (Om dette er tilfældet vides før kursusstart)

Sted:

Yoga by Mikenta

Vognporten 12

2620 Albertslund

www.yogabymikenta.dk

Pris:

2.085 kr.

1.785 kr. for medlemmer af Yoga by Mikenta

Har du været på mit kursus tidligere er prisen 1.785 kr. for dig, som ikke er medlem af Yoga by Mikenta og 1.485 kr. for dig som er medlem.

Underviser:

Birgitte Kvist Larsen

www.envejtilfrihed.dk

Tilmelding:

Send en mail til: birgittekvist@envejtilfrihed.dk

Herefter modtager du en bekræftelse og et kontonummer.

Du kan betale 1000 kr. ved tilmelding og resten senest den 21. januar 2019.