The Work

Hvad er The Work?

Den meget korte version af The Work er: døm din næste, skriv det ned, stil 4 spørgsmål, vend det om.

Undersøger vi vores domme med et åbent og ærligt sind, er der ingen grænser for, hvilken frihed vi kan finde gennem The Work.

The Work er en måde at skabe klarhed på, ved at stille 4 enkle, kraftfulde spørgsmål til vores overbevisninger….. læs mere 

Hvad er The Work for mig?                                                               

Al krig starter i mig og al fred starter i mig!

Når jeg ønsker virkeligheden skal være en anden end den er lige nu, bliver jeg stresset, vred, ked af det, forvirret, frustreret, bange osv. Mit sind er i krig med det, som sker lige nu og jeg lider. Jeg kan se alle grundene til, hvorfor min virkelighed burde se ud på en anden måde, end den gør…..læs mere

 

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *